Solutii tehnice oferite de GDMR

Principalul nostru domeniu de activitate este proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vaccum şi diverse dispozitive de ridicare şi manipulare. Solutiile noastre tehnice se adreseaza industriilor precum:

Industria farmaceutica, chimiei ,alimentara si industria berii

În timpul unei zile de lucru, manipularea de sarcini usoare poate însuma literalmente mai multe tone, ce poate duce la încetinirea activitatii, aparitia de boli profesionale sau chiar accidente. Cu folosirea de echipamente de ridicat cu vacuum sau carucioare de ridicat tip Protema, aceste neajunsuri potentiale daunatoare pot fi evitate. Folosirea lor va creste eficienta si profitabilitatea în cadrul companiilor care le utilizeaza.

Versiunile de echipamente din otel inoxidabil cu accesorii special adaptate pentru nevoile de “cleanroom” sunt foarte populare în industria farmaceutica si alimentara.

Se folosesc la manipulat cutii, baloți de cauciuc, butoaie de bere din plastic sau oțel, saci din iută, saci cu zahar, ridicare si golire de vase inox în panificație. Manipulare de lăzi de plastic cu carne, tambur cu material pentru ambalat ceai, carne congelată Kebab, cutii cu sticle de vin sau cu ouă.

De manipulate role de hartie pentru etichete. bidoane, butoiașe, canister, – chiar mai multe deodată.

Industria auto

Dispunem de o gama variata de echipamente profesionale pentru service auto sau productia auto precum: electropalane de ridicare, dispozitive de ridicat cu vacum, etc.

Echipamente de manipulat tip „zero gravity technology sunt echipamente de ridicare inteligente, care satisfac cele mai înalte standarde de ergonomie, siguranță și eficiență. Permit rotirea continuă a manerului de prindere. Sunt ușor de utilizat, datorită sensibilitatii remarcabile, indiferent de masa încărcăturii.  Siguranță deosebita se asigură cu ajutorul sistemelor de control inteligente incorporate. Permite cea mai bune auto-echilibrare, indiferent de greutatea încărcăturii (zero gravity technology). Reduce costurile de prin consumul redus de energie, fiabilitate ridicată și durabilitate pentru perioada indelungata.

Echipamentul de ridicat sunt proiectate cu gandul la nevoile clientului, cu optiuni de grippere personalizate, pentru ca operatorii sa fie capabili să se le foloseasca pentru aplicatii diferite. Combinat cu un cuplaj rapid, mai multe tipuri de grippere se pot schimba rapid, folosind acelasi echipament de ridicare.

Constructii

Oferim echipamente profesionale precum macarale, greifere....

Depozite de marfa si logistica

Pentru manipularea marfurilor va oferim cele mai performante echipamente de ridicat si manipulat marfa cu vacuum. Sunt ideale pentru depozite de orice fel, la manipulat bagaje în aeroporturi,  depozitele firmelor de curierat – peste tot unde uste un rulaj mare de marfa. 

Se poate foloi la ridicare de cutii, rulouri sii role, bobine, mosoare. În bucatariile restaurantelor/cantine. La ridicare si golirea prin rasturnare al continutului unui recipient. În industria farmaceutica, în librarii si depozite.


Mergi Inapoi