Service

GD Mașini de Ridicat vă oferă servicii profesionale de proiectare, execuție, montaj și mentenanță a echipamentelor de ridicat.

Cu ajutorul specialiștilor noștrii,a echipelor mobile dotate cu toate sculele de lucru specifice venim în întâmpinarea clienților din intreaga țară cu serviciile noastre de montaj, reparații și service certificate prin atestatele ISCIR.
In completarea competitivității noastre profesionale, societatea noastă este atestată din 2012 de catre INSEMEX Petrosani pentru montajul și mentenanța echipamentelor electrice și non-electrice destinate să lucreze în medii cu potential explozibil, ANTIEX.
Oferim servicii de mentenanță cliențlor noștrii din toată țara iar acestă listă se extinde an de an cu noi clienți mulțumiți.

Dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru macarale sau alte echipamente de ridicat, apelați cu încredere la noi pentru o solutie tehnico-economică avantajoasă pentru Dvs.

Multitudinea de proiecte finalizate cu succes ne recomandă pentru colaborare și cu firma Dvs. Nu ezitați să ne puneți la încercare.

Pentru orice solicitari scrieti-ne la adresa:

Documentatie:

Descarca Conditii Generale De Montaj, Garantie


Mergi Inapoi