Info Line0264 442 630
Home » Produse

Produse

Oferim soluții standard si speciale, pentru proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vacuum și diverse alte dispozitive de ridicare și manipulare.

Furnizorii noștri au deplină încredere în parteneriatul pe care l-am construit de-a lungul timpului. Produsele lor înglobează cele mai semnificative inovații dezvoltate în domeniu. Utilizează soluții tehnologice de ultima oră, cu componente complet testate, pentru a asigura fiabilitate și siguranță.

Poduri rulante

În funcţie de nesesităţile tehnice un pod rulant poate fi de tip monogrindă, bigrindă, sau special, fără să ocupe spațiul de la nivelul solului.

află mai multe
Macarale

Macarale portal, macarale portal pe role, macarale pivotante, macarale de proces, toate tipurile de aplicaţii necesare.

află mai multe
Electropalane

Electropalane cu lant, electropalane cu cablu, electropalane speciale. Echipamente profesionale pentru utilizarea optimă a spațiului - design compact, dimensiuni minime de cârlig, cărucioare cu economie de spațiu.

află mai multe
Echipamente de ridicat cu funcţionare în medii cu risc de explozie ATEX(Ex)

Echipamente de ridicat cu protecție împotriva exploziilor o importanță deosebită pentru securitate ATEX

află mai multe
Echipamente de manipulare speciale

Echipamente de ridicare și manipulare speciale, dispozitive de ridicat cu vacuum, carucioare de ridicat, mese hidraulice, elevatoare, graifere, vagoneţi de ridicat.

află mai multe
Componente

Componente, kit-uri și piese

află mai multe
Dispozitive şi accesorii de ridicare

Dispozitive si accesorii pentru ridicare mărfuri

află mai multe