Echipamente de ridicat si transport Cale Ferata

Vagoneti hidraulici ESS - destinate CFR si Metrorex

Sunt formate din doi vagoneţi de ridicare si transport care se deplasează pe cale ferată normală. Construcţia asigură deplasare în linie dreaptă, trecerea peste macaze. Garnitura de ridicare-deplasare serveşte la manevrarea vagoanelor demontate de pe boghiuri în incinta uzinei.

Sistem de ridicare cu vinciuri - destinate CFR si Metrorex

Domeniul de utilizare – ridicarea din mai multe puncte de garnituri de metrou/tren. Se poate ridica cu 1 vinci/pe perechi/cu toate deodată. Fabricarea şi asamblarea ridicătoarelor in grup se execută conform reglementărilor UE în vigoare referitoare la dispozitive pentru ridicarea vehiculelor, cu executarea tuturor verificărilor prevăzute.

Ridicătorul in grup se va folosi la demontarea – înlocuirea grupurilor de roţi şi a principalelor subansamble ale vehiculelor pentru căi ferate respectiv pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere.

Vinciurile se comandă de la pupitrele de comandă aflate pe fiecare bucată în parte, respectiv comanda comună de pe pupitrul central aflat pe unul dintre vinciuri, cu care se poate intra în regim de lucru în sistem.

Ridicarea în grup este sincronizată – sistemul de diagnostizare urmăreşte funcţionarea uniformă respectiv protejează împotriva supraâncărcării. Ridicarea se întrerupe automat dacă un component se supraâncarcă (EN-954-1, categorie de comandă 3). Displayul cu ecran tactil de pe unitatea de comandă centrală afişează datele de stare, sarcina, poziţia şi eventualele erori.


Mergi Inapoi